kajoule app

Download kajoule-appen og effektiviser din administrationen af udstyr og værktøj

Når du har installeret sporingsenhederne på dit materiel, spores det automatisk og styres med kajoule-appen. Du får overblikket med opdaterede lister og rapporter over forbrug, samt lokationen på dit materiel og undgår glemte registreringer og forældede materialelister.

kajoule kan bruges på nyere smartphones og tablets – og i en browser på din computer.

Download app’en i App Store eller Google Play via knapperne nedenfor.

kajoule features

Sådan hjælper kajoule dig med at administrere og organisere dit værktøj, udstyr og maskiner.

Enkel og hurtig opsætning

Kort over udstyrets placering

Ubegrænset antal ressourcer

Ubegrænset antal brugere

Oversigt over værktøjsansvarlige

Afdelings- og brugerfiltrering

Digital materialetavle

Tilgå via mobil, tablet og computer