Om kajoule

Vi er kajoule

Vi er sat i verden for at hjælpe din virksomhed med at minimere spildtid, øge bundlinjen og optimere værktøjsdeling, så I kan fokusere på at bruge jeres tid, hvor det giver størst værdi – nemlig at udføre jeres kerneydelse.

kajoule er udviklet til at understøtte din virksomheds administration af værktøj og udstyr. Vores mål er at give jer driftsbesparelser og et faktabaseret beslutningsgrundlag baseret på opdaterede data, når I skal træffe valg om indkøb af nyt udstyr og værktøj.

Mød kajoule-teamet

Vores dør står altid åben. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at høre mere, få et uforpligtende tilbud eller har brug for support til dit kajoule-setup. Vi besøger også gerne din byggeplads for at finde den helt rigtige løsning til dig.

Anton Kaastrup-Hansen

Director

Nicky Bech Andersen

Sales Manager
+45 2083 1800

Mikkel Bendixen

Software Developer

Morten Sørensen

Software Developer

Mike Jerry Gamskær Birch

Software Developer

Mikael Krogh

Junior Software Developer​

Jonas Sølund Buus

UX-Consultant

Maria H. Laustsen

Marketing & Communications Manager

Julie Rønlev Sørensen

Marketing & Communications Manager

Sebastian Weisel Kjærby

IT Operations

Rasmus K. Vangsøe

Software Developer​ Intern

kajoule – en del af kaastrup|andersen

kajoule er udviklet af konsulenthuset kaastrup|andersen, der leverer projektledelse og konsulentydelser med speciale i at forene IT med arbejdsprocesser og medarbejdere.

kaastrup|andersen har +1.200 forretningskritiske projekter i bagagen, over 20 års erfaring, 9 Gazeller og Danmarks allerstørste virksomheder på kundelisten. Læs mere her.