kajoule holder styr på dit værktøj – og stoppede tyven hos Arkil!

Værktøjsstyringssystemet kajoule hjalp Arkil med at genfinde stjålet værktøj for over 150.000 kr

Hos Arkil i Lystrup mangler medarbejderne pludselig en trailer – den burde være på sin plads, men det er den ikke.

Herman Schou Roloff, der er daglig leder af værkstedet hos Arkil i Lystrup, ringer straks til kajoule support. kajoules teknikere sætter kaldefrekvensen på trailerens sporingsenhed op, så systemet giver et detaljeret billede af trailerens bevægelser. Traileren lokaliseres, og Herman sætter efter den. Spændingen bliver udløst, da Herman finder traileren på genbrugspladsen – der var en medarbejder, der havde lånt traileren til at køre med haveaffald – og han havde glemt at informere om det! Der var megen snak på Arkil-kontoret om kage til kollegaerne dén dag!

Dagen efter sker det samme! Og det viser sig, at det denne gang er alvor. En container er brudt op: Nogen har stjålet alt værktøjet i containeren og en trailer til at transportere tyvekosterne i. Herman kontakter kajoule igen og sporingen sættes i gang. Politiet kontaktes også og Herman kører ud til den adresse, hvor traileren ifølge kajoule befinder sig. Politiet møder også op – og der er bid!

Politiet går ind i bygningen på adressen og finder værktøj, der tilhører Arkil, for over 150.000. Faktisk finder de også en masse værktøj og udstyr, som tilhører andre virksomheder – det er blevet stjålet på tilsvarende vis. Politiet anholder en person på adressen og igangsætter kontakt til de andre, bestjålne virksomheder, som kan se frem til at få deres værdier tilbage.

Herman nyder dagens oplevelse og kan køre hjem med sin trailer og det genfundne værktøj – det var nemt og effektivt: ”Uden kajoule havde vi ikke fundet det værktøj!”.

Raunstrup A/S fik bedre styr på materiellet - trailere og værktøj er hurtigt fundet