kajoule holder styr på dit værktøj – og stopper tyven hos Arkil!

Værktøjsstyringssystemet kajoule hjalp Arkil med at genfinde stjålet værktøj for over 150.000 kr.

Hos Arkil i Lystrup mangler medarbejderne pludselig en trailer – den burde være på sin plads, men det er den ikke.

Herman Schou Roloff, der er daglig leder af værkstedet hos Arkil i Lystrup, ringer til kajoule support. kajoules teknikere sætter kaldefrekvensen på trailerens sporingsenhed op, så systemet giver et detaljeret billede af trailerens bevægelser. Traileren lokaliseres, og Herman sætter efter den. Herman finder traileren på genbrugspladsen – en medarbejder havde lånt traileren til at køre med haveaffald og havde glemt at informere om det. 

Dagen efter sker det samme, og her viser det sig at være alvor. En container er brudt op: Nogen har stjålet alt værktøjet i containeren og en trailer til at transportere tyvekosterne i. Herman kontakter kajoule igen og sporingen sættes i gang. Politiet kontaktes også, og både Herman og politiet kører ud til den adresse, hvor traileren ifølge kajoule befinder sig. I bygningen på adressen finder de værktøj, der tilhører Arkil, for over 150.000 kr. De finder også en masse værktøj og udstyr, som tilhører andre virksomheder, og som er blevet stjålet på tilsvarende vis. Politiet anholder en person på adressen og igangsætter kontakt til de andre, bestjålne virksomheder, som kan se frem til at få deres værdier tilbage.

Herman kan køre hjem med sin trailer og det genfundne værktøj – det var nemt og effektivt: ”Uden kajoule havde vi ikke fundet det værktøj.

Raunstrup A/S fik bedre styr på materiellet - trailere og værktøj er hurtigt fundet