Få styr på dit værktøj

Administration af værktøjsstyring forenkles, fordi tracking og sporing sker automatisk med bluetoothenheder, som monteres på værktøjet. I får overblik over jeres værktøj og dets placering, sparer penge på lageradministration, mister mindre værktøj og sparer tid på at lede efter værktøj.

construction

På pladsen

  • Hold styr på maskiner, værktøj, biler og containerer på pladsen. Alt du behøver er en app og vores kajole bluetooth-enheder. 
  • Når en medarbejder henter værktøj (for eksempel fra en container), som er mærket med en bluetooth-chip, vil systemet automatisk registrerere det. Det betyder, at I kan se, hvem der har taget værktøjet og at status på containerens indhold opdateres.
  • Du kan også koble flere containere sammen på én enkelt byggeplads – når du har flere containere stående i samme område. kajoule containerscannersystemet giver dig et samlet overblik. Det sikrer, at der er styr på værktøjet, at svindet mindskes, og ikke mindst, at der ikke skal gå en medarbejder rundt og tjekke, om værktøj er afleveret. Og du har al informationen samlet i ét overblik.

Vil du vide mere?

Kontakt Nicky på 2083 1800 eller nba@kaastrupandersen.dk og få en snak om, hvordan kajoule kan gøre hverdagen lettere – og billigere – for både dig og dine kollegaer. Vi hjælper dig hele vejen med både sammensætning af en løsning, som passer til din virksomheds behov, installation og montering af teknikken, hjælp til ibrugtagning og efterfølgende support. Kort sagt: Implementering uden bøvl!

pexels-sevenstorm-juhaszimrus-439416