Få styr på dit værktøj

Med kajoule kan du følge dit materiel i realtid og dermed spare mange penge. kajoule tracker og sporer alt med labels, bluetooth eller GPS.

warehouse

Lagerscanner

  • Flere lagre kan kobles sammen til et system – som lager- og containerscannerne automatisk holder øje med.
  • Du kan også koble flere lagre sammen som et lager. Hvis du f.eks. har forskellige lagre, hvor du har henholdsvis biler, maskiner og værktøj, så giver systemet et samlet overblik.  Det sikrer, at der er styr på værktøjet, at svindet mindskes og, ikke mindst, at der ikke er en medarbejder, der skal gå rundt og tjekke, om værktøj er afleveret. Og du har al informationen samlet i ét overblik.
  • Når en medarbejder henter værktøj fra et lager, som er mærket med bluetooth-chip, vil systemet automatisk registrere det, og opdatere status på lageret.

Vil du vide mere?

Kontakt Nicky på 2083 1800 eller nba@kaastrupandersen.dk og få en snak om, hvordan kajoule kan gøre hverdagen lettere – og billigere – for både dig og dine kollegaer. Vi hjælper dig hele vejen med både sammensætning af en løsning, som passer til din virksomheds behov, installation og montering af teknikken, hjælp til ibrugtagning og efterfølgende support. Kort sagt: Implementering uden bøvl!

pexels-photo-3821385