Få styr på dit værktøj

Overhal konkurrenterne med teknologi, der bidrager til din bundlinje. Til biler, værktøj, delelagre, containere, byggepladser og meget andet materiel. 

cargo

Containerscanner

  • Flere containere kan kobles sammen til et system – som lager- og containerscannerne automatisk holder øje med på tværs af geografi.
  • Du kan også koble flere containere sammen på én enkelt byggeplads – når du har flere containere stående i samme område. kajoule lager- og containerscannersystemet giver dig et samlet overblik. Det sikrer, at der er styr på værktøjet, at svindet mindskes og, ikke mindst, at der ikke er en medarbejder, der skal gå rundt og tjekke, om værktøj er afleveret og låst inde. Og du har al informationen samlet i ét overblik.
  • Når en medarbejder henter værktøj fra en container, som er mærket med bluetooth-chip, vil systemet automatisk registrere det, og opdatere status.

Vil du vide mere?

Kontakt Nicky på 2083 1800 eller nba@kaastrupandersen.dk og få en snak om, hvordan kajoule kan gøre hverdagen lettere – og billigere – for både dig og dine kollegaer. Vi hjælper dig hele vejen med både sammensætning af en løsning, som passer til din virksomheds behov, installation og montering af teknikken, hjælp til ibrugtagning og efterfølgende support. Kort sagt: Implementering uden bøvl!

gps tracker til byggemarked