Få styr på dit værktøj

Hold styr på, hvor din bil er hele tiden med kajoule – og hvem der er ansvarlig for den og dens indhold. Skulle uheldet være ude og du får stjålet en bil med en masse værktøj, så kan du nemt tracke din bil og dens indhold med kajoule, så du står bedre i forhold til forsikring og en eventuel politisag. 

van

I bilen

  • Biler kan også indgå i et samlet lager – og dermed automatisk vise, hvor fælles værktøj er, samt angive status på det samlede lager.
  • Bilen kan registreres alene eller som en del af en bestemt byggeplads, hvor der måske er flere containere og biler.
  • Se hvor bilen er – hele tiden. Du har overblik over, hvem der har ansvaret og du kan altid tjekke, hvor bilen befinder sig.
  • kajoule sikrer, at der er styr på biler, lager, værktøj m.m. kajoule hjælper dig til at mindske svind af værktøj – og sørger for, at ingen skal gå rundt og tjekke, om værktøj er afleveret.  Og du har al informationen samlet i ét overblik.

Vil du vide mere?

Kontakt Nicky på 2083 1800 eller nba@kaastrupandersen.dk og få en snak om, hvordan kajoule kan gøre hverdagen lettere – og billigere – for både dig og dine kollegaer. Vi hjælper dig hele vejen med både sammensætning af en løsning, som passer til din virksomheds behov, installation og montering af teknikken, hjælp til ibrugtagning og efterfølgende support. Kort sagt: Implementering uden bøvl!

gps tracker til bil